ULLANLINNAN JOULU

– ranskalaisia makuja joulupukin twistillä –

 
Kolmen sapaksen valikoima

SAVULOHI-KANAPEET (L)
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä ja mätiä

ANKKA RILLETTE (L)
Täyteläinen ankka rillette crostini

VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI (vegan)
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté crostinilla, oliivimurua ja pikkelöitä punasipulia


Värikkäät salaatit

PIRTEÄ PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI (L, G)
Makeita päärynöitä kuivattujen karpaloiden ja rucolan kera Peltolan juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike

ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA (G, vegan)
Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneillä ja granaattiomenalla raikkaan sitruuna-tahinikastikkeen kera

SESONGIN PORKKANA-PUNAJUURISALAATTI PISTAASILLA (G, vegan)
Salaatti kotimaisista punajuurista, porkkanoista ja retiiseistä, kevyt agavesiirappivinaigretillä

TUORETTA LEIPÄÄ (vegan) JA LEVITE (L)
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita

 

Lämpimät pääruuat lisukkeineen

HAUDUTETTUA IBERICO-POSSUNNISKA PUOLUKKAKASTIKKEELLA (L, G)
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua iberico-possunniskaa ja raikas puolukkakastike

VEGE-WELLINGTON (L)
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja sienillä linssi-punaviinikastikkeen kera

JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI (L, G)
Juustokellarissa pitkään kypsytetyllä Viinitarhurin juustolla gratinoidut kermaperunat

PAAHDETUT KASVIKSET (G, vegan)
Paahdettua palsternakkaa, ruusukaalia ja bataattia punasipuli vinegretillä

 

Menuun voi halutessa lisätä myös:

PIENTILAJUUSTOJA
Kotimaisia pientilanjuustoja ja viinirypälehilloke

BANOFFEE (L, G)
Kerrosvanukas karamellisoiduista sitrushedelmistä, mantelikeksistä, toffeesta ja banaanista

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.