PIKKUJOULUT

ULLANLINNAN JOULU

-ranskalaisia makuja joulupukin twistillä-

 

ALKUUN

SAVULOHI-KANAPEET
Leppäsavustettu lohimousse Rosalan leipomon saaristolaisleivällä mätitäplällä (L)
ANKKA RILLETTE
Täyteläinen ankka rillette crostini pikku cornicho-kurkuilla (L)
VEGAANINEN KASTANJAPATE CROSTINI
Täyteläisen kermainen sienikastanja paté crostinilla, tarjoiltuna oliivimurun ja pikkelöityjen punasipulien kera (VEGAN, G)
TUORETTA LEIPÄÄ JA LEVITE
Hapanjuureen leivottua leipää ja paahdettua voita
 

VÄRIKKÄÄT SALAATIT

 
RAIKAS PÄÄRYNÄ-SINIHOMEJUUSTOSALAATTI
Makeita päärynöitä kuivattujen karpaloiden ja rucolan kera, Kolatun juustolan Blue juustomurulla, hunaja-balsamikastike (L,G)
ENDIIVI-GRANAATTIOMENASALAATTI KVINOALLA

Salaatti punaisesta luomu kvinoasta kikherneellä ja granaattiomenalla raikkaan sitruuna-tahinikastikkeen kera (G, VEGAN)

 

SESONGIN PORKKANA-PUNAJUURISALAATTI PISTAASILLA
Salaatti kotimaisista punajuurista, porkkanoista ja retiiseistä, kevyt sitruuna-agavesiirappivinaigretillä ja kotimaisia tuoreita yrttejä
(G, VEGAN)
 

PÄÄRUOKA LISUKKEINEEN

HAUDUTETTUA IBERICO-POSSUNNISKA PUOLUKKAKASTIKKEELLA
Mureaa, hitaasti yön yli haudutettua iberico-possunniskaa, tarjoiltuna raikkaan puolukkakastikkeen kanssa (L,G)
 
VEGE-WELLINGTON
Klassinen voitaikinaan kääritty kasvis-Wellington paahdetulla myskikurpitsalla ja sienillä tarjoiltuna täyteläisen linssi-punaviinikastikkeen kera (L, G, VEGAN)
 
Lisuke vaihtoehdot:
JUUSTOINEN PERUNAGRATIINI
Juustokellarissa pitkään kypsytetyllä Viinitarhurin juustolla gratinoitua kermaperunat (L,G)
PAAHDETUT KASVIKSET
Paahdettua palsternakkaa, ruusukaalia ja bataattia punasipuli vinegretillä (G, VEGAN) 
 
JÄLKIRUOAT 
SUKLAA-VADELMA-JOULU TRIFLE
Samettista tummasuklaamoussea ja vadelmakompottia marenki koristelulla (L, G)
 
 
 

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Toivomme saavamme tarjouspyynnön 7 arkipäivää ennen tapahtumaa.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi räätälöityjä menuja, olethan meihin yhteydessä myynti@porecatering.fi tai 0400 515 441.